Paleolit finomságok

Paleo – Sokmagos tejbezabi!

Imádom a tejben főtt zabot! Első lépésnek azt kell eldöntenie mindenkinek, hogy zabot enged-e vagy sem…   Hozzávalók: – kb 1 dl tej, 1,5 dl viz 1/2 marék mazsola 1/2 marék kókusz, mandula felszelve, lenmag, zabpehely nyírfacukor ízlés szerint (1ek sok)   Kislábosban felfőzzük, isteni, mennyei, sokmagos, édes…. ha már unod a lenmagkenyeret!!!... Tovább »

Lenmag – lepény

A kedvenc kenyerem, legtöbbször köményes formában sütöm, ez tetszik a legjobban… rémegyszerű, és egészséges   Hozzávalók: 10 dkg – Lenmagliszt – őrölt lenmag – lenmag (összesen legyen 10dkg) 5 dkg – darabonként: szezámag/őrölt szezám – tökmag – dió 1 tk sütőpor 1 tk só 1 tk fűszer – kömény, bazsalikom, kakukkfű… 1ek kókuszzsír 2 tojás… Tovább »

Reggeli Öteletek…

Rántotta   Tojás ahányat szeretnél. Tedd egy tálba őket felverve, jól keverd el, tegyél hozzá sót, borsot. A sütődben, amiben készíteni szoktad, tegyél kis olívára hagymát, újhagymával a legfinomabb. Ha már kezd üveges lenni öntsd rá a tojásokat, és nagy mozdulatokkal laptáld a masszát! Ne kevergesd mert kiszárad és összetörik…   Rántott – Baconnel  … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!