Paleolit finomságok

Kókusz kenyérkém

Hozzávalók: 6 db tojás 1 csurgatás méz, vagy 1 ek. Lényeg hogy ez nem édesség hanem kenyér! 3/4 bögre kókuszreszelék és liszt egyben! 3/4-1/4 arányban vagy fele-fele. A lisztből legyen kevesebb 🙂 12,5 dkg olvasztott, langyos vaj csipet só 1 csapott teáskanányi sütőpor   Isteni, kókuszos… 175 fokon kb 40-45 perc!... Tovább »

Lenmag – mandula kenyér

Ez még olyan amit nem próbáltam ki… vagyis igen de rosszul, mert a recept rosszul volt kiposztolva a weboldalra. Ami a legmeglepőbb hogy pont a tények és tévhitekre… Szomorú, mikor az ember a végterméket dobhatja a kukába, ilyen drága összetevőkből!!!   Az eredeti recept: http://www.elanaspantry.com/dark-rye-bread/ Dark “Rye” Bread 1 cup blanched almond flour  – MANDULA… Tovább »

Lenmag – lepény

A kedvenc kenyerem, legtöbbször köményes formában sütöm, ez tetszik a legjobban… rémegyszerű, és egészséges   Hozzávalók: 10 dkg – Lenmagliszt – őrölt lenmag – lenmag (összesen legyen 10dkg) 5 dkg – darabonként: szezámag/őrölt szezám – tökmag – dió 1 tk sütőpor 1 tk só 1 tk fűszer – kömény, bazsalikom, kakukkfű… 1ek kókuszzsír 2 tojás… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!